Sa željom da  obraduju korisnike JU Zavoda Pazarić, ispred uposlenika i menadžmenta kompanije „DHL“ posjetili su nas Emir Kazić, Mersid Grebović i Žarko Lallić.

Kako su naglasili, uz podršku kolega koji su se odazvali akciji pružanja podrške ljudima koji žive u Zavodu, prikupili su određena novčana sredstva te kupili voće.

-Ljeto je vrijeme viskokih temperatura, i veoma bitna je ishrana bogata voćem, naročito za ljude i sa lošijim zdravljem. Stoga ovaj put smo korisnike Zavoda odlučili obradovati bananama, jabukama i jagodama. Njihova zahvalnost je znatno veća nagrada svima nama iz „DHL“ , značajnija od  poklona koje smo obezbijedili- naglasili su gosti iz ove Kompanije , dodavši da planiraju organizovati i volonterski dan u okviru kojeg će se ponovo družiti sa ljudima u Zavodu.

Sretne osmijehe sa dječacima i djevojčicama u Ustanovi podijelili su i Ena, Amila i Ian, koji su kako kažu imali želju da dođu sa roditeljima, koji su, kako su pojasnili,  sa kolegama sa posla organizirali ovu ugodnu posjetu.