S ciljem realizacije novih načina saradnje JU Zavod Pazarić su posjetili predstavnici UniCredit Bank, Selver Subašić, direktor poslovnog centra, Ramo Karović, direktor regije Novo Sarajevo, te Alma Kečo, osobni bankar.

U razgovoru sa direktorom JU Zavoda Pazarić, Redžepom Salićem, gosti iz Banke su prezentirali nove načine bržeg i kvalitetnijeg poslovanja, koje se odnosi na uvođenje elektronskog bankarstva i sličnih internetskih usluga.

Kako je pojasnio Subašić, uz potvrdu uspješne dugogodišnje saradnje, želja Banke je da i u budućnosti Zavod ostane zadovoljni klijent.

-Drago nam je što smo kroz dugogodišnju saradnju bili na usluzi Zavodu i njihovim uposlenicima. Kako u Zavodu žive ljudi sa invaliditetom, uvijek smo imali poseban senzibilitet prema ovoj Ustanovi-naglasio je Subašić, dodavši da je Banka spremna na  pružanje određenih pogodnosti za uposlenike Zavoda.

Direktor Salić je zahvalio gostima iz Banke na posjeti, te interesu da se saradnja nastavi. On je naglasio da je na prvom mjestu zadovoljan uposlenik, kada su u pitanju usluge koje su u ponudi i Banke, te da ukoliko UniCredit Bank obezbijedi adekvatne uslove i kvalitetnu uslugu, velika je mogućnost dalje uspješne saradnje.

Predstavnici Banke su pojasnili i sve značajke uvođenja elektronskog bankarstva, te izrazili spremnost da i kroz projekat volontiranja i sličnim društveno odgovornim aktivnostima pruže podršku Ustanovi. Sa željom da vide šta to prave mali i veliki kreativci, posjetili su i radionice u Centru za edukaciju i osposobljavanje.