Ugodno proveden dan sa igračima FK “Željezničar” u Sarajevu, učinilo je dan posebnim za korisnike koji vole ovaj sport. Boraveći u posjeti igračima ovoga kluba, svi ljubitelji ovoga sporta su uživali. Obradovali su se i poklonima koje im je uručio direktor Kluba, Mirsad Šiljak.Šiljak je naglasio da ljudi koji žive u Zavodu uvijek će biti rado viđeni gosti i navijači na tribinama stadiona, te da sve do 2018. godine će biti obezbijeđene gratis ualznice za utakmice za naše korisnike.
Dan je bio ispunjeniji zahvaljujući i druženju u Klubu “Uderground” . Bend “Undergrounderi” koji je zadužen za dobru jazz svirku pružit će podršku i Projektu “Sarajevo, ljubavi moja” na finalnom događaju ispred Sarajevo City centra, 23. maja, ove godine čiji učesnici će biti i korisnici Zavoda.
Dan je bio lijep, ispunjen i svi su se malo umorni, ali veoma sretni vratili u Zavod. Zahvaljujemo “plavim” koji uvijek iznova dokažu da su velikog srca.zahvaljujemo i pekari “Runda” koja je obezbijedila ukusna peciva za ručak velikih i malih ljubitelja nogometa.