Još jednim prijatnim novogodišnjim iznenađenjem naše korisnike obradovali su prijatelji iz JU »Djeca Sarajeva«. Naime,  uposlenici ove Ustanove, ovaj put novogodišnjim slatkim poklonima u snježni januarski dan u Zavodu unijeli su toplinu kakvu samo briga o ljudima može donijeti.Direktorica JU »Djeca Sarajeva«, Suanita Banda, pedagog-psiholog Jasmina Čongo, te Džana Čelik šefica nabavne službe i saradnik za kvalitet i sigurnost hrane, Salko Kovač uručili su ovu značajnu donaciju našoj Ustanovi.

Kako je naglasila direktorica Banda, zadovoljstvo je imati priliku sa svojim kolektivom pružiti podršku korisnicima JU Zavoda Pazarić.

-Drago mi je što sa JU Zavodom Pazarić surađujemo i nadamo se da i nakon pandemije mogućnosti za različite vidove saradnje će se otvoriti. Mališani naše ustanove su ranije bili i gosti dječajka i djevojčica u Zavodu, te nadamo se da ćemo skorije opet  biti u mogućnosti organizirati zajednička druženja- pojasnila je Banda.

V.d. direktorica JU Zavoda Pazarić, Mevlida Bandić zahvalila se prijateljima iz ove Ustanove na poklonima, naglašavajući važnost i socijalnog uključivanja korisnika JU Zavoda Pazarić.