Još jednom posebna toplina osjetila se u JU Zavodu Pazarić zahvaljujući brizi i podršci dokazanih prijatelja naših korisnika iz Austrije. Naime, nakon prošlogodišnje posjete i donacije članovi Working Angel’s- Austria: Reinhold Mathae, Christian Unterrainer, Vahidin Mujanović, Filip Višković, Andreas Weilguny, Christian Rabeder i Edin Šehić nisu zaboravili naše korisnike, te sa velikom željom da i ove godine donesu radost u JU Zavod Pazarić obezbijedili su vrijednu donaciju.Uz srdačno druženje sa korisnicima uručili su poklone u prehrambenim proizvodima, te kako su naglasili sigurno ovo nije ni zadnja posjeta ljudima sa poteškoćama koji žive u Zavodu.

-Iako svako putovanje i dolazak u BiH nosi brojne obaveze i želju da posjetimo mnoga mjesta i prijatelje uvijek se sjetimo da moramo doći i u Zavod. Znamo da podrška ovim ljudima znači puno, ali i nama njihovi široki prijateljski osmijesi s kojim nas srdačno pozdrave, znače i puno više. Njihova radost je i naša radost i svaki čin podrške ovim ljudima ispunjava i nas najljepšim osjećajima-naglasili su Working Angelsi.

Zahvaljujemo se ovom vrijednom humanom timu i skromni znak zahvalnosti naših korisnika je jedna slika izrađena tehnikom reljef na foliji koju je u ime prijatelja primio vrijedni Edin Šehić.