Obećanje da će nas ponovo posjetiti sa donacijom u higijenskim proizvodima koji su od velikog značaja za održavanje adekvatne higijene u svim objektima JU Zavoda Pazarić, prijatelji iz JP Međunarodni Aerodrom “Sarajevo” d.o.o. Sarajevo veoma brzo su i ispunili.

Naime, na inicijativu Samostalnog sindikata aerodromskih radnika organizovana je akcija prikupljanja finansijskih sredstava te sukladno potrebama JU Zavoda Pazarić izvršili su kupovinu proizvoda za održavanje higijene prostorija u Ustanovi.

Kako su naglasili ovi vrijedni Sindikalci, akcija je realizirana uspješno zahvaljujući i učešću i drugih radnika i Uprave JP Međunarodnog aerodroma “Sarajevo”. Uručivši donaciju, sa skromnošću koju krasi samo osobita dobrota, pojasnili su da će i u budućnosti čuvati prijateljstvo sa našim korisnicima, i da će kroz pružanje podrške i u budućnosti biti razlogom osmijeha ljudi koji ih “zagrle zahvalnošću” u JU Zavodu Pazarić. Sigurni da ova namjera će značiti ponovno ispunjenje u budućnosti zahvaljujemo se u ime kolektiva JU Zavoda Pazarić vrijednom timu koji je radio na sakupljanju pomoći, te svim učesnicma akcije ove humane Kompanije.