Jutarnji sati prvog dana vikenda prošli su u ugodnoj, malo dužoj vožnji iz naše Ustanove do crnogorskog primorja. Mala pauza u putu i dolazak u plavetnilom mora i neba” okupane” Dobre Vode, brzo su izbrisali tragove umora našoj grupi korisnika te odmor su odmah potražili na pješčanoj plaži. Naime, današnjim dolaskom na crnogorsko more grupe od 12 korisnika u pratnji uposlenika, nastavljamo sa realizacijom rekreativno-inkluzivnih sadržaja planiranih za ovo ljeto.

Grupa će uživati u odmoru 5 dana, te nakon toga slijedi odlazak još dvije grupe korisnika koji će uživati u sunčanju, plivanju, druženju uz sladoled i svim drugim sadržajima koje pruža odmor na moru.

Naši vrijedni kreativci su iskoristili i “darove mora” te za potrebe radno-okupacionoog tretmana sakupili su i kamenčiće u različitim oblicima, školjke. Kako kažu, već imaju ideje za nove radove sa ovim prirodnim materijalima u radionicama kada se vrate u Ustanovu.

Našim korisnicima želimo ugodan odmor na sunčanim crnogorskim plažama uz zahvalnost našim prijateljima koji su dali značajan doprinos u realizaciji ovog ugodnog ljetovanja.