U Ustanovi Pazarić danas je „zavladao“ Dan dječijih osmijeha zahvaljujući poklonima iznenađenja koje je obezbijedilo Udruženja Dobro.ba. Koliko samo radosti je stalo u osmijehe mališana Ustanove kada su u dnevnom boravku ugledali veliku TV plazmu sa omiljenim crtićima. Kako su većina ljubitelji i video igrica oduševljenju nije bilo kraja kada su prijatelji iz ovog Udruženja poklonili i Play Station 5.

Radost su donijele i nove igračke te ukusni slatkiši.

Predsjednik Udruženja, Sanin Ramezić kazao je da pomagati mališanima sa poteškoćama u razvoju predstavlja veliko zadovoljstvo cijelom timu Dobro.ba.

-Jedan dječiji osmijeh nema cijenu i svi zajedno ćemo učiniti sve što možemo da omogućimo što sretnije djetinjstvo djeci u Ustanovi. Najljepši susreti u dobroti jesu oni sa djecom i donose poseban osjećaj- kazao je Sanin.

Direktor Ustanove Pazarić Samir Suljagić, zahvalivši se prijateljima iz Dobro. ba na donaciji koja je posebno obradovala mališane, naglasio je vrijednost ove podrške koja najmlađim korisnicima donosi iste mogućnosti koje imaju i njihovi vršnjaci u društvu. Kako su gosti uložili i veliki trud da na licu mjesta odmah profunkcionišu svi uređaji, dječaci su odmah imali priliku gledati crtiće te uživati u zgodama i nezgodama virtualnog svijeta kroz video igrice.

Kroz ovu posjetu Dobro.ba je potvrdilo da zaista dobro jeste najljepša i načvršća nit koja donosi sreću. Svakom djetetu.