Dvije dame ispred UG „Motivator“ bile su razlog i „motiviranosti“ dječaka i djevojčica u JU Zavodu Pazarić da provedu ugodan dan uz slatke poklone.
Kako su naglasile, Irma Efendić-Adžajlić i Ajla Mrnjavac, posjetom uz poklone cilj je bio donijeti osmijehe na lica najmlađih korisnika Ustanove.
-Ovo je naša prva posjeta Zavodu, ali sigurne smo ne i poslijednja. Činjenica je da pored edukacije i obrazovanja mladih ljudi, što je i prevashodni cilj našeg Udruženja, veoma bitno je naći način kako i pomagati ljudima sa poteškoćama. I ovom prvom posjetom uvidjele smo sa koliko zahvalnosti i ljubavi smo primljeni, i koliko i nama znače njihovi osmijesi i spoznaja da ih zaista možemo obradovati i na ovaj način – naglasile su ove Irma i Ajla.
Pored slatkih poklona, za dječake i djevojčice, članice ovog Udruženja uručile su i donaciju u prehrambenim proizvodima.
Zahvaljujemo se vrijednim članicama „Motivatora“ na srdačnom druženju i poklonima kojim su učinili još jedan dan ljepšim i ispunjenijim u Zavodu.