Zahvaljujući značajnoj donaciji kompanije „ Studio Moderna“ d.o.o. naši korisnici ove zime lakše će koračati u toploj i udobnoj zimskoj obući.
Naime, donacijom 220 pari čizama brenda Walkmaxx, ove Kompanije, JU Zavod Pazarić je obezbijedio značajnu količinu zimske obuće koja je uvijek u ovo doba godine veoma potrebna.
Kako smo dobili informaciju od Zavoda da sa dolaskom hladnijih dana, udobna i topla obuća je zaista potrebna, „Studio Moderna“ odlučio je donirati čizme ovim dragim ljudima.Znamo da oni ni po sniženim, povoljnijim cijenama nisu u mogućnosti kupiti ovaj naš brend, i drago nam je što smo i na ovaj način, donacijom, omogućili ljepšu i topliju zimu u Ustanovi- pojasnila je Lejla Muzur, brend menadžerica ove Kompanije.
Pored donirane obuće, uposlenici ove humane Kompanije su kupili i hranu i slatkiše. Obilaskom radionica i paviljona slatki proizvodi izmamili su osmijehe kako gošći tako i korisnika.
Zahvaljujemo se „Studiju Moderna“ d.o.o. na vrijednoj donaciji, humanim uposlenicima Kompanije na „slatkoj“ podršci , te vrijednim uposlenicama koje su uručile donaciju i provele ugodno poslijepodne sa našim korisnicima.