Sa ciljem da vide kakvi su uslovi života i rada, te koliko su korisnici iz Crne gore zadovoljni smještajem u JU Zavodu Pazarić, posjetili su nas predstavnici Centra za socijalni rad Podgorica.
Prema riječima Snežane Dmitrić, socijalne radnice i supervizorke za djecu i mlade ovog Centra, ostvareni su značajni pomaci u obezbijeđivanju boljih uslova života i kvalitetnije brige o ljudima koji su iz Crne Gore na smještaju u Zavodu.
-Veoma nam je drago i zadovoljni smo napretkom koji je ostvaren kod korisnika koje smo smjestili u Zavod Pazarić. Vidan je njihov napredak, te smatramo velikim uspijehom kolektiva vaše Ustanove kada uspijevaju ostvariti ovako značajne rezultate. Zahvaljujući stručnom i odgovornom radu uspijeli ste obezbijediti adekvatnu radnu okupaciju, te kvalitetno provođenje slobodnog vremena korisnicima-pojasnila je Dmitrić, dodajući da će Centar za socijalni rad Podgorica uz podršku nadležnog Ministarstva nastaviti saradnju sa Zavodom.
Direktor JU Zavoda Pazarić Redžep Salić zahvalio se gostima iz Crne Gore na ukaznom povjerenju, te naglasio da će i u budućnosti Zavod raditi na stvaranju adekvatnih uslova zahvaljujući kojima će Zavod biti topao i siguran dom i korisnicima iz Crne Gore.