U veseloj i razigranoj atmosferi uz ples i pjesmu, prošlo je i druženje sa uposlenicima kompanije „Balans“ doo. “Balans” je jedan od sponzora Projekta “Sarajevo ljubavi moja” koji se realizira u Zavodu kroz art aktivnosti sa Sulejmanom Memom Haljevcem, akademskim slikarem.
Kako je naglasio direktor „Balansa“, Alden Abdegović prvi put je sa kolegama u Zavodu, i svi su puni utisaka.
-Shvatili smo da je veoma bitno posjetiti ljude koji žive u Zavodu, podijeliti osmijeh i lijepu riječ. Mi često i neke sitnice u životu doživljavamo kao velike probleme, a nismo svjesni kolika je vrijednost u zdravlju-kazao je .
Kompanija „Balans“ se bavi promovisanjem zdravog načina života, što uključuje pružanje usluga savjetovanja o zdravoj prehrani, masaže, anticelulitne tretmane, hidžamu , te druge medicinske tretmane. Adbegović je naglasio da svi oni koji žele učiniti kvalitetnijim svoj život, poboljšati zdravstvene navike mogu posjetiti „Balans“ a više informacija o njegovom radu pronaći na web stranicama www.balans.ba i www.balans-doo.com.
Sa ciljem da, u skladu sa svojim mogućnostima pomognu, „Balans“ je obezbijedio 100 poklon vaučera za Zavod, koji uključuje masaže, kao što su relax, anticelulitna, medicinska, sportska…Povodom Dana žena, damama u Zavodu, prijatelji iz ove komapnije darovali su cvijeće, dok su korisnike obradovali cigaretama.
Zahvaljujemo se timu „Balansa“ na donaciji i posebnosti koju su donijeli u još jedan dan u životu naših korisnika.

Direktor Zavoda, Jasmin Ćerimagić zahvalio se gostima na prijatnoj posjeti, donaciji i ugodnom druženju sa korisnicima u Ustanovi.