Sa željom da malim i velikim kreativcima JU Zavoda Pazarić  omoguće zabavnije druženje uz kreativne sadržaje prijatelji iz „Svjetlostkomerca“ uručili su im vrijedne poklone u školskom priboru.

Kako su naglasili Nađa Tihić i Kenan Đipakoji su ispred ove Kompanije uručili poklone,  „Svjetlostkomerc“ veliku pažnju poklanja društveno odgovornom radu i poslovanju, tako da uvijek imaju za cilj naći način da obraduju one kojima je potrebna  podrška i pomoć drugih.

-Drago nam je što su se našim poklonima  obradovali i mališani Zavoda Pazarić. Neizmjerno bogatstvo je vidjeti sreću u očima djece. Vidjeli smo sa koliko radosti vole crtati, bojiti i zadovoljstvo  nam je što i na ovaj način  možemo pružiti podršku razvoju njihovih kreativnih osobenosti i sposobnosti. Svako dijete zaslužuje sretno djetinjstvo, te vjerujemo da druženje sa slikovnicama, bojicama, bojankama donosi lijepe trenutke u živote djece sa poteškoćama- pojasnili su, dodavši da će i u budućnosti biti dio „šarenog dječijeg svijeta JU Zavoda Pazarić“

Zahvaljujemo se „Svjetlostkomercu“ koji je prepoznao važnost pružanja podrške i razvoju kreativnih sadržaja našoj Ustanovi, te Nađi i Kenanu na ugodnom druženju i uručenim poklonima.