Značajnu donaciju za JU Zavoda Pazarić obezbijedio je i „Robot“. Naime, ženske i muške pidžame, te dvoja kolica za transport hrane za korisnike  uručila je Selena Kaharević iz odjela Marketinga ove Kompanije.

Kako je pojasnila Kaharević, „Robot“ shodno mogućnostima, kao društveno odgovorna Kompanija pruža podršku ranjivim kategorijama u našem društvu.

-Drago nam je što smo i ljude sa poteškoćama u razvoju koji žive u Zavodu obradovali novim pidžamama, te što će i naša kolica biti koirsna za transport hrane iz kuhinje Ustanove. Znamo da su potrebe ove institucije veoma velike i različite, i shodno potrebama Zavoda obezbijedili smo ovaj put nadamo se veoma korisnu donaciju. Želja nam je da ovi dragi ljudi koji žive u Zavodu zahvaljujući i našoj podršci osjećaju se zadovoljnije i sretnije, a shodno mogućnostima „Robot“ će i u budućnosti biti podrška ljudima sa invaliditetom-pojasnila je Kaharević.

Zahvaljujemo se prijateljima iz „Robota“ koji su prepoznali značaj i vrijednost pružanja podrške korisnicima JU Zavoda Pazarić.