Jedan od posebno vrijednih načina kojima se donesu najljepši osjećaji radosti i zahvalnosti i u JU Zavod Pazarić jesu pokloni. Ljudi koji znaju prepoznati i uvijek spremno pružiti podršku korisnicima naše Ustanove, velikim razumijevanjem, srdačnošću i donacijom ostave trajan trag u njihovim životima, jer dobrota se ne zaboravlja.

Jedan takav vrijedan gest dobrote i podrške iz kompanije „BH Telecom“  donio je veliku radost našem korisniku Lj. B. Naime, nakon saznanja da je ovaj mladić iz JU Zavoda Pazarić „izgubio“ osmijeh zbog kvara na mobilnom telefonu, generalni direktor Sedin Kahriman je još jednom pokazao kako je „BH Telecom“ Kompanija velikog srca. Dostavljena narandžasta kesica sa  novim  smart telefonom na adresu JU Zavoda Pazarić zaista je donijela pregršt sreće našem LJ.B.

Novim telefonom LJ. B. se pohvalio svojim drugarima i direktoru Samiru Suljagiću, koji je naglasio značaj pružanja podrške ljudima sa poteškoćama u razvoju, naročito vrijednih i društveno odgovornih kompanija kao što je „BH Telecom“.

Sa osmijehom na licu LJ. B. se zahvalio direktoru Kahrimanu na vrijednom poklonu, uz želje da „BH Telecom“ i u budućnosti uspješno posluje i ostane veliki prijatelj korisnika JU Zavoda Pazarić.