„Inspirisani srcem“ je naziv kampanje koju je Intesa Sanpaolo Banka u saradnji sa kompanijom Visa realizirala u brojnim bh. gradovima, a čiji cilj je pomoći svim onim koji trebaju pomoć i podršku drugih.
Inspirisani velikim i humanim srcem, prijatelji iz ove Banke nisu zaboravili ni neše korisnike, te u okviru ove Kampanje posjetili su Ustanovu, obezbijedivši i značajnu donaciju u tehničkim uređajima za novosagrađenu kuću Zavoda, na lokaciji Ramići.

Kako su naglasile Lejla Bećirević, rukovodilac Filijale Sarajevo Intesa Sanpaoplo Banke, te Suzana Ćerimagić, saradnik za odnose s javnošću, veliko je zadovoljstvo vidjeti osmijehe na licima ljudi koji žive u Ustanovi.
-Drago nam je što je naša kampanja zaista inspirisana srcem, donijela i osmijehe na lica korisnika koji žive u Ramićima. Posjeta Zavodu samo je naša potvrda da trebamo cijeniti prijateljstvo i zahvalnost ovih dragih ljudi-naglasile su Lejla i Suzana, dodajući da se nadaju da će u novosagrađenoj kući 20 novih stanovnika osjetiti pravu toplinu doma.
Direktor JU Zavoda Pazarić, Jasmin Ćerimagić zahvalio se gošćama na posjeti te pruženoj podršci u stvaranju kvalitetnijih uslova života ljudima koji žive u Ustanovi.