Biti dio druženja na kojem uz uspješno poslovanje, javnosti se prezentira i niz uspješno realiziranih razvojnih projekata kojima je pružena pomoć ljudima kojima je zaista i potrebna, je veliko zadovoljstvo. Dio takvog druženja u BH Telecomu, bili su i korisnici JU Zavoda Pazarić u BH, upriličenom povodom obilježavanja 24. rođendana ove kompanije.
S obzirom da je BH Telecom dokazani prijatelj naše Ustanove koji već decenijama na različite načine pruža podršku u stvaranju kvalitetnijih uslova života ljudima koji žive u Ustanovi, i ovaj put potvrdili su da pored uspješnog poslovanja cilj je i pomagati onim koji ovise od pomoći drugih.
Kako je naglasio generalni direktor, Mirsad Zaimović, BH Telecom je odustao od organizacije skupih eventa, te sredstva koji bi uložili u te svrhe, ulažu u projekte pomaganja udruženjima i institucijama koje za cilj imaju i socijalnu inkluziju djece sa poteškoćama u razvoju.
Novi slogan BH Telecoma je: „Nastavljamo dobre priče…“ I zaista nastavljaju. Nastavljaju i jednu dobru, bajkovitu, humanu i osobitu priču u Zavodu Pazarić. Počeli su je davno, a kraj ne naziremo. Kazivat će priča i naredne godine o brojnim velikim i malim talentima, kreativcima i sportistima naše Ustanove koji će imati priliku pokazati svoj talenat zahvaljujući sponzorstvu ove Kompanije.
Želimo sretan 24.rođendan svim uposlenicima ove kompanije.