Dragi prijatelji,

Ukoliko želite pomoći našim korisnicima, možete to učiniti na različite načine. S obzirom na skroman budžet Ustanove možete pomoći donacijama u novcu, hrani, garderobi, higijenskim i sanitarnim proizvodima, građevinskim radovima. Možete pomoći i vašim osmijehom, spremnošću da se družite i učinite barem jedan dan zanimljivijim i drugačijim našim korisnicima.
Svaki vid pomoći je dobro došao i primljen sa velikom zahvalnošću korisnika i uposlenika Ustanove.

NOVČANE DONACIJE
Ukoliko želite novčanom donacijom pomoći rad Ustanove, uplatu možete izvršiti na slijedeći račun:
3389002208236438 UniCredit Bank

IBAN: BA393389002208236438
SWIFT: UNCRBA22

DONACIJE U HRANI
Ukoliko želite donirati hranu, možete obezbijediti različite prehrambene aritikle kao što su: konzervirana hrana, tjestenina, ulje, šećer, namazi, voće i povrće.


DONACIJE U GARDEROBI

Donirati možete pamučnu odjeću. Dobro su došle pamučne trenerke, pidžame, majice, jakne. Neophodna je obuća većih brojeva. Možete donirati i posteljinu, peškire, salvete i druge proizvode od tkanina koje se koriste u domaćinstvu.

HIGIJENSKA SREDSTVA
Možete donirati deterdžente, sredstva za održavanje lične higijene (sapuni, paste za zube, dezodoransi), dezinfekcijska sredstva i drugo. Uvijek su dobro došle donacije u pelenama za odrasle.

DONACIJE U TEHNIČKIM UREĐAJIMA I NAMJEŠTAJU
S obzirom da je JU Zavod Pazarić jedan veliki dom 350 ljudi često su potrebni različiti kućanski aparati i namještaj. Stoga, ukoliko ste u mogućnosti možete nas kontaktirati i povodom obezbijeđivanja ove vrste pomoći.

Svi prigodni pokloni povodom vjerskih praznika (Bajrama i Božića) su dobro došli.

Za sve dodatne informacije vezane za donacije, kontakt osoba:

Sabina Čajić
++ 387 (0)33/416-638
++ 387 (0)62/ 556-889
sabina.cajic@zavodpazaric.ba